Únorové téma měsíce

Jak říci jinak MÁM TĚ RÁD

29. 2. 2012 9:12
Rubrika: Vztahy | Štítky: tema:vztahy

Mám tě rád, miluji tě, je mi s tebou dobře....ale také důvěřuji, nesu, odpouštím, přijímám, dívám se, probouzím, doprovázím, sdílím se, vytrvávám.....Je mnoho způsobů a cest. Paulínky vydali knížku od Charlese Prince, kde je doporučeno 36 cest pro ty, co chtějí žít a milovat.

"Vytrvat....nejtěžší je vytrvat. Teď začíná to nejzávažnější. Ohňostroje skončily. Byly krásné, nádherné, ale netrvaly dlouho. Světlo zazářilo, osvítilo tě a ty jsi mnoho věcí pochopil.
Zbývá pár žhavých uhlíků na zemi a je třeba začít znovu.
Ty jsi teď raketou s dostatkem paliva na cestu kolem Země. Palivo bohatě stačí na to, abys unikl gravitační síle, která tě neustále táhne k zemi.
Rád bys žil jako pták: svobodně miloval, svobodně se dával a svobodně vytrval.
Vytrval ne se zaťatými zuby, kdy zkoušíš vydržet stůj co stůj, ale tak, že obnovuješ v touze milovat až do krajnosti, že jsi věrný svému slibu dívat se na svého přítele jako na nevýslovný poklad, který si chceš uchovat a kterému dáš rozkvést.
Vyrvat obnáší přijmout, že budeš obnovován svý přítelem. Protože on je poklad a obohatí tě.
Protože oba dva budete tím křehčí, čím budou vaše srdce otevřenější, ale také budete tím silnější, čím méně je budete chtít zavřít."

 

Zobrazeno 11876×

Komentáře

MedvídekKrupička

Ano; to, co nám pomáhá vytrvat v dobrém, jsou nakonec tři dlouhé ocelové hřeby. Nejprve neseme kříž my, potom on nás. Tato spravedlnost je podmínkou spásy.

Uzlík

=)
moc hezky napsané, vážně, takhle se mi to líbí...
jsem unešená =o)
+

Zobrazit 32 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka